Temperance Ln

Faig trampa. Comparteixo amb comptagotes enregistraments oblidats, fent-me el prolífic.

Temperance Ln és un carreró perdut ben a prop d’on treballo durant el dia, amagat enmig de la bogeria del centre de negocis de Sydney. Fosc, brut i poc especial, crida l’atenció per autèntic entre les mostres de capitalisme i consumisme.

Temperance Ln és el primer de tres talls que formen part del meu primer (com si n’hi hagués d’haver més) EP anomenat Carrers de Sydney. Si llegeixes això ara i aquí hi ha molts números que el proper cop que ens veiem te’n porti una còpia, sense pretensions.

3 thoughts on “Temperance Ln

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s