Primeres vegades

Doncs així, inesperadament, aquest mes de Maig de 2017 és el mes en que he venut el meu primer disc a un desconegut. Coses que Internet ha fet possibles. Sensació estranya la d’enviar un CDR des de Sydney cap a Maryland, als Estats Units. Com tirar una moneda a un estany fent un desig.

També aquest mes és el mes en que faré un concert per primer cop. I no en sé res jo de fer concerts. Jo que sempre he fet música (sorolls, més aviat) en la solitud de les habitacions dels pisos on he viscut.

I el desconeixement sobre si hi haurà segones vegades.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s