2 thoughts on “Jingle hells

  1. Ei. Soc el Pep d’Espais Netlab. Ens vam escriure fa uns mesos per tal de concretar una possible edició de material musical teu a la meva plataforma. Em vas dir que passaria un temps abans de fer-ho. Res. Només vull no perdre el contacte.
    Salut.

    • Hola Pep, no me n’he oblidat pas no. Resulta que poc després de parlar amb tu vaig haver de fer les maletes i ara estic vivint a Austràlia. Espero rebre els instruments en les properes dues setmanes i tornaré a estar actiu. Et mantinc informat.

      Salut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s