Ghost in the machine

Segur que tens algun aparell que fa fotografies, segur que les que t’agraden les mous a una altra banda, segur que no esborres cap original de la memòria de l’aparell que va capturar aquestes instantànies en primera instància.

Si ara mires atentament l’històric de fotografies que has fet, de totes les fotografies, les promogudes a altres suports i les descartades, n’hi trobaràs que no semblen teves, com fetes per algú altre, com d’un altre planeta.

Aquestes són les meves.

Ghost in the machine I

(Fotografia: Subespai)

3 thoughts on “Ghost in the machine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s